Шеф-кухар з Одеси вирощує плантацію мікрозелені

11 Серпня 2017, 19:04

Серед рослин розміром з мізинець – кінза, капуста, горошок, буряк і навіть соняшник


В Одесі кухар вирощує мікрозелень. Це різновид їстівних маленьких рослин, які в десять разів менше звичайних і в 40 разів корисніший.

У цій теплиці у кухаря 15 видів рослин. Серед них – кінза, капуста, горошок, буряк і навіть соняшник. І всі – розміром з мізинець. Це – мікрозелень. Вирощувати її шеф-кухар Іван почав 4 роки тому. Ідею підглянув в ресторанах Америки і Європи.

Ви зараз переглядаєте новину "Шеф-кухар з Одеси вирощує плантацію мікрозелені". Інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

Джерело:

"Сегодня"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Загрузка...
Загрузка...

Комментарi

залишилось символів: 1000 Правила коментування