Зробити стартовою
25,76
28,99
РУС

Два промахи позбавили Підгрушну шансів на п'єдестал в гонці переслідування

Краще за всіх з українок сьогодні в Поклюці виступила Меркушина

Олена Підгрушна невдало виступила в гонці
Олена Підгрушна невдало виступила в гонці .

Сьогодні на першому етапі Кубка світу з біатлону, який проходить в словенській Поклюці, українські спортсменки виступили далеко не кращим чином. Краще за всіх показала себе Анастасія Меркушина, але вона стартувала з 46-ї позиції, а на фініш прийшла 37-ї, так що цей безумовний прогрес відбувався дуже далеко від п'єдесталу.

А ось від кого ми чекали боротьби за призові місця, так це від Олени Підгрушної, яка починала гонку переслідування 7-ю. Потрібно було спостерігати і за Юлією Джимою (20) і Валею Семеренко (25).

Знову наших біатлоністок підвела швидкість пересування по трасі. Підгрушна, не допустивши жодного промаху на трьох вогневих рубежах, до четвертого приїхала тільки 13-ю. Нагадаємо, що починала вона 7-ю. А коли двічі промазала, взагалі випала за межі топ-20.

У підсумку найкращою першою з українок на фініші була Джима – 24-а. Підгрушна прийшла 27-ю, Меркушина – 37-ю. Валя Семеренко з трьома промахами не фінішувала.

А перемогу відсвяткувала фіннка Кайса Макаряйнен, яка зі старту втримала лідерство
. Вчора Макаряйнен виграла спринтерську гонку в Поклюці .

Нагадаємо, що раніше на першомуетапіКубкасвітуЮліяДжимавзяла золото в індивідуальній гонці.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новину " Два промахи позбавили Підгрушну шансів на п'єдестал в гонці переслідування". Інші Новини біатлону дивіться в блоці "Останні новини"

Джерело:

Сегодня|Спорт

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Орфографічна помилка в тексті:
Послати повідомлення про помилку автору?
Повідомлення повинно містити не більше 250 символів
Виділіть некоректний текст мишкою
Дякуємо! Повідомлення відправлено.
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь