Зробити стартовою
25,86
29
РУС

Юлія Джима поскаржилася на харчування в Швеції: Одне і те ж – картопля і котлети

Українська біатлоністка готувалася до ЧС зі словенським тренером Урошем Велепецем

Юлія Джима провалила спринтерську гонку
Юлія Джима провалила спринтерську гонку. Фото: AFP

Урош Велепець, тренер української біатлоністки Юлії Джими, повідомив, що спортсменка незадоволена раціоном харчування на чемпіонаті світу в Естерсунді (Швеція).

"Організатори не несуть відповідальності за харчування в готелях. Словенська збірна живе в будиночку. Ми привезли свого кухаря, і він нам готує, що ми хочемо. Це хороше рішення і вдвічі дешевше.

Але Юля живе в готелі з українською командою. Вона теж скаржиться. Сніданок чудовий, а потім одне і той же – картопля і котлети. Просто раніше треба було думати про це. Швеція і Норвегія особливо їжею не займаються. У них інші пріоритети
", – наводить слова тренера "UA: біатлон".

Джима увійшла до складу збірної України на індивідуальну гонку, яка відбудеться в Естерсунді сьогодні, 12 березня.

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу наша збірна вже завоювала історичну медаль. Чемпіоном світу став Дмитро Підручний.


"Сезон був складний для всього чоловічого біатлону, але Діма вийшов на новий рівень. Коли він виграв, не міг повірити. А я в нього вірила. Знала, рано чи пізно, коли він сам повірить в себе, буде "золото", – розповіла нам дружина чемпіона світу Оля Полєщікова.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новину " Юлія Джима поскаржилася на харчування в Швеції: Одне і те ж – картопля і котлети". Інші Новини біатлону дивіться в блоці "Останні новини"

Джерело:

Championat.ru

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Орфографічна помилка в тексті:
Послати повідомлення про помилку автору?
Повідомлення повинно містити не більше 250 символів
Виділіть некоректний текст мишкою
Дякуємо! Повідомлення відправлено.
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь