Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Арбітр скасував справедливий гол воротаря

24 серпня 2014, 11:06

Голкіпер відзначився після удару головою

Нап'ятійдоданійхвилиніматчу"Малага" – "Атлетик"воротаргостейІраісосударомголовою забивгол,підключившисьдо виконанняштрафногоудару.

Однакарбітрзустрічі,з незрозумілої причини,вирішивскасувативзяттяворіт.

У підсумку "Малага"відсвяткуваламінімальнуперемогу1:0.

Реклама

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...