Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Кріштіану Роналду забив гол зі штрафного з 57-ї спроби

11 квітня 2015, 17:57

Близько року кращий футболіст світу не зміг відзначитися прямим ударом зі стандарту

Кріштіану Роналду. Фото AFP

Кріштіану Роналду. Фото AFP

Нападник "Реала" і кращий футболіст світу Кріштіану Роналду прямим ударом зі штрафного удару відкрив рахунок у матчі 31-го туру чемпіонату Іспанії проти "Ейбара".

Це перший гол для португальця зі штрафного удару майже за рік. До цього у нього було 56 невдалих спроб, причому в сьогоднішньому забитому м'ячі взяв участь голкіпер суперників Хабі Ірурета, який допустив грубу помилку.

Реклама

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...