Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Помер лайнсмен, який зарахував легендарний гол Марадони рукою

2 червня 2017, 10:38

Після матчу з Англією на ЧС - 1986 Марадона заявив, що забив гол "рукою Бога"

Болгарський футбольний союз повідомив про смерть відомого футбольного арбітра Богдана Дочева на 81-му році життя.

Дочев прославився тим, що він спільно з туніським суддею Алі Бен Нассером помилково зарахував гол Дієго Марадони в матчі 1/4 фіналу ЧС-1986 Аргентина – Англія (2:1).

Реклама

Марадона забив рукою у ворота Пітера Шилтона. Після гри аргентинець заявив, що м'яч був забитий "частково головою Марадони, а почасти рукою Бога".

В тренді
"Шахтар" – "Динамо": онлайн суперматчу Ліги чемпіонів

Аргентина за підсумком виграла той турнір в Мексиці.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...
загрузка...