Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

В Італії суддя скасував "гол року", забитий ударом з центру поля

16 березня, 11:31

Півзахисник "Кальярі" примудрився влучити з 53 метрів в "дев'ятку" воріт "Фіорентини"

/ Фото: Getty Images

В Італії суддя не зарахував шедевральний гол. По ходу матчу Серії А між "Кальярі" і "Фіорентиною" півзахисник "Кальярі" Лука Чигаріні прямим ударом з центру поля відправив м'яч точно в "дев'ятку" воріт "фіалок". Однак гол не був зарахований, оскільки суддя призначив вільний удар, а не штрафний. При цьому арбітр підняв руку лише тоді, коли м'яч вже був в польоті. Цікаво, що ще до скасування взяття воріт коментатор встиг назвати цей удар голом року.

Проте, не дивлячись на скасований гол, "Кальярі" обіграв "Фіорентину" з рахунком 2: 1.

Реклама

Нагадаємо, у вікенд в Італії проходять матчі 28 туру Серії А. Один з них стане, мабуть, центральним поєдинком цих днів для всієї Європи – це знамените Derby della Madonnina або Derby di Milano "Мілан" – "Інтер".

В тренді
Як Гвоздика знищили за один раунд: повне відео супербою в США

Як повідомлялося раніше, в Англії футболіст пробив "найгірший пенальті в історії".

Там же, в Англії, трапився ще один шедевр - воротар Шмейхель забив приголомшливий гол п'ятою.

Таож повідомлялося, що юний форвард "Шахтаря" забив приголомшливий гол в стилі Ярмоленка.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...
загрузка...