Американська гольфістка двома ударами виграла дві машини

2 Листопада 2014, 11:31

Даніель Канг змогла двічі за вісім днів влучити в лунку з 150 метрів одним ударом!

<p style="text-align: justify;"><span id="result_box" class="short_text" lang="uk"><span class="hps">Даніель</span> <span class="hps">Канг</span> <span class="hps">-</span> <span class="hps">сенсація</span> <span class="hps">в</span> <span class="hps">сві
Даніель Канг - сенсація в сві

Американська гольфістку Даніель Канг виграла автомобілі, які видаються за hole-in-one (влучання в лунку з першого удару) на двох турнірах поспіль протягом восьми днів.

Перший автомобіль Канг виграла на турнірі Blue Bay LPGA Tournament в Китаї в кінці минулого тижня, відправивши м'яч у лунку з 150 метрів. Друга машина дісталася американці за влучання в лунку з 153 метрів на турнірі в Тайвані - LPGA Taiwan Championship.

Влучання в ціль першим ударом (hole-in-one) теоретично можливе на коротких лунках (100-200 метрів), але вважається вкрай рідкісною і екстраординарною подією в житті будь гольфіста. Зазвичай на кожному професійному турнірі організатори вибирають якусь одну лунку, де виставляють за hole-in-one приз, як правило, автомобіль. В переважній більшості випадків він залишається неразигранним.

Канг поки що не виграла у своїй кар'єрі жодного професійного турніру. 22-річна гольфістка займає 104-е місце в світовому рейтингу.

Ви зараз переглядаєте новину "Американська гольфістка двома ударами виграла дві машини". Інші Інші новину спорту дивіться в блоці "Останні новини"

Джерело:

РСпорт

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Загрузка...
Загрузка...