Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

Євро-2016. Екс-арбітр ФІФА Ступар: "Краловець міг дати пенальті на користь України"

16 червня 2016, 22:12

Люлька Олег

Експерт коментує епізод у матчі Україна – Північна Ірландія, в якому у ворота нашого суперника можна було дати 11-метровий

Україна - Північна Ірландія - 0:2. Фото AFP

Україна - Північна Ірландія - 0:2. Фото AFP

Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар для СегодняСпорт прокоментував момент з рукою у гравця Північної Ірландії Маколі на початку матчу з Україною (2:0) після удару Сидорчука.

Реклама

"Відстань між Сидорчуком та Маколі була невелика, кілька метрів. Рука знаходилася в природному положенні, але відхилена від тулуба відсотків на 30, тому привід дати пенальті у чеського арбітра Краловця був. Але він 11-метровий не призначив. А м'яч летів у площину воріт. Але, повторюся, і те, що він не дав пенальті, теж можна трактувати як правильне рішення, адже навмисної гри рукою не було".

В тренді
Формат тільки один: Порошенко розповів про долю переговорів по Донбасу

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...