Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

ФІФА відсторонила арбітра, який скасував два голи Мексики в ворота Камеруну

20 червня 2014, 18:58

Колумбійський лайнсмен Умберто Клавихо пропустить матч Південна Корея - Алжир

Бригада арбітрів матчу Мексика - Камерун. Фото AFP

Бригада арбітрів матчу Мексика - Камерун. Фото AFP

Боковий арбітрУмбертоКлавихобув відстороненийФІФА відроботинаматчіЧС-2014ПівденнаКорея -Алжир.

У матчі1-готуругрупового етапуМексика-Камерун(1:0)саме з виниКлавихобули не зарахованідва голимексиканців, забиті врамкахправил.

Такимчином,колумбійськийлайнсменне працюватименаматчіПівденнаКорея -Алжир,який обслуговуватимебригадаголовного арбітраВильмараРольдана.ЗамістьКлавихобоковимарбітром призначенийКрістіанЛесканоз Еквадору.

МатчПівденнаКорея -Алжирвідбудеться 22 червня
.

Реклама

В тренді
Це було круто! Україна "зробила" Роналду і достроково вийшла на Євро-2020 !!!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...
загрузка...