Українка створює дивовижні букети, які можна з'їсти.
Для майстра Наталії Донської "апетитні" букети – звичайна справа. Карвінгом (фігурне різьблення по овочах і фруктах) вона займається вже шість років.
"Це може бути овочевий букет, для вегетаріанців або сироїдів. Для людей, які займаються спортом, відповідно з тих продуктів, які містять мало калорій. Для любителів м'яса – свинини, міцних напоїв – це наш такий топовий букет з трояндами з сала, соліннями, ковбасками", – говорить Наталія Донська, майстер.
Знаменитий букет з салом і ковбасою вже скуштувало чи не півсвіту: Данія, Австрія, Азербайджан, Білорусь, Угорщина і Канада.
"На Кіпрі наш букет з салом возили для зйомок з Умою Турман. І я про це дізналася, кому подарували цей букет, через півроку після цього", – додала Наталя.
Традиційно робота над композицією триває від двох до п'яти годин. А ось працювати доводиться переважно вночі, щоб букет якомога довше залишався свіжим.