Кабінет міністрів змінив норми харчування військовослужбовців. Про це йдеться в постанові уряду № 252 від 29 квітня.
Зокрема, норма хліба з пшеничного борошна першого сорту була зменшена з 400 до 350 г, норма м'яса була збільшена з 200 до 250 г, сиру сичужного твердого з 15 до 20 г.
Також у раціон військовослужбовців були введені сало-шпик (50 г), мед або джем (20 г) і виключені дріжджі хлібопекарські.
Скористатися зміненими нормами харчування зможуть військовослужбовці за умови їх проживання в казармах, наметах, гуртожитках у розташуванні військової частини.
Крім того, Кабмін визначив перелік продуктів для військових, що перебувають в польових умовах або в зоні конфлікту на сході України. У списку, крім готових до вживання перших страв, є льодяники, кава, чай, вітаміни, серветки.