Кондитери Кендіс Браун і Мішель Вібово створили з пряників копію лондонського аеропорту Хітроу.
Пряниковий Хітроу встановили в терміналі аеропорту. Точна копія лондонської авіагавані зроблена з 20 кілограмів борошна, 30 кілограмів цукру та 20 кілограмів масла.
На створення пряникового Хітроу кондитери витратили 200 годин, повідомляє Metro.co.uk.
Нагадаємо, аргентинські кухарі встановили незвичайний світовий рекорд – за півдня армія кухарів приготувала понад 11 тис. піц, витративши на це три тонни борошна, 2 тис. літрів води і 100 кг солі. В команді з волонтерами, які пакували і розвозили піцу покупцям, професійні кухарі за 12 годин зробили 11 287 піц з томатною пастою, моцарелою і шинкою. Кошти, виручені від продажу, вони обіцяли пожертвувати на благодійність.
Тим часом, у Чернівцях сировари приготували найбільшу в Україні головку пармезану. Для приготування сиру знадобилося півтори тонни молока.
Також читайте, як приготувати імбирні пряники на Новий рік і Різдво.