Зробити стартовою
26,42
29,82
РУС

У Чехії з'явився "ресторан-собака", де наливають роботи

Замовити пиво тут можна тільки через термінал, який також сам відкриє і розіллє вино

У чеській столиці відкрили найбільший хайтек-бар, де практично весь персонал – адміністратора, офіціантів і барменів – замінили роботи.

Замовити пиво в закладі можна через спеціальний апарат, який приймає замовлення тільки через мобільний додаток. Він сам відкриває пляшку вина і розливає його по келихах, замовлення подають клієнту на спеціальній роботизованій таці.

Тут можна і поїсти, але все меню в барі тематичне – за смаком і консистенцією вся їжа нагадує їжу космонавтів. Це перетерті страви в герметичних пакетах і сухарики з печивом. Правда, поки що їх готують люди, а не роботи.

Власник бару Марсель Сура вважає, що за закладами подібного роду майбутнє і скоро ресторанів і кафе з живими офіціантами не залишиться і зовсім.

Заклад розрахований на 40 відвідувачів, а будівля, в якій він розташований, зовні нагадує собаку. Звідси і з'явилася його назва – "Кібер-дог".

Раніше ми повідомляли про ресторан в Непалі, де
роботи замінили всіх офіціантів.

Крім того, в Норвегії вирішили завести роботів-поштарів. Першим експериментальним містом став Конгсберг.

Також ми писали, що в запорізькомуМузеїНаукибудевестиекскурсіїроботизований гід.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новину " У Чехії з'явився "ресторан-собака", де наливають роботи". Інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Джерело:

"Сегодня"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Орфографічна помилка в тексті:
Послати повідомлення про помилку автору?
Повідомлення повинно містити не більше 250 символів
Виділіть некоректний текст мишкою
Дякуємо! Повідомлення відправлено.
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь