Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

У Німеччині відкрився перший у світі "ковбасний" готель

10 березня, 04:55

Власник готелю створив справжній рай для любителів всіляких копченостей і м'ясних продуктів

У Німеччині відкрили незвичайний готель, в якому можна переночувати серед м'ясних виробів. Більше він нагадує атракціон, ніж місце для відпочинку – номера тут прикрашені ковбасами. На сніданок тут навіть подають морозиво зі смаком копченого м'яса.

На центр туризму невелике німецьке містечко Георгенсгмюнд зовсім не схоже. Але цей зовні звичайний готель, який знаходиться навіть не в центрі, заброньовано на кілька місяців вперед. Тому що тут – справжній рай для любителів м'яса.

Стійкий запах смажених сосисок чується навіть з порога. Зустрічає гостей господар – м'ясник Клаус Бобель.

"Покажчики до кожного номеру – ось на цих ножах. Такими ж я ріжу м'ясо. За ковбасками до нас в Баварію туристи і їдуть. Я побудував щось на кшталт м'ясного атракціону", – пояснює власник.

На стелі і стінах в кімнатах – шпалери з м'ясними делікатесами, на ліжках – подушки у формі сосисок, а в ароматизованих мішечках замість ароматних трав знаходяться інгредієнти класичної баварської ковбаси. У кутку стоїть крісло в формі консервної банки, а у ванній мило нагадує шматок шинки.

Крім декоративних сосисок, в номері є і справжні м'ясні, які звисають зі стелі. Якщо гості проголодаются, можуть їх отримати – просто розкрити пачку і з'їсти. Навіть платити окремо за ці делікатеси не треба – все враховано в ціні номера.

Наприклад, в залежності від сезону такий номер коштує від 70 до 140 євро. В ціну входить сніданок – сосиски і морозиво зі смаком м'яса на десерт. За додаткову плату гостям організують майстер-клас з виготовлення ковбасок в цеху на першому поверсі готелю. Тут же знаходиться і магазин з делікатесами.

"Зазвичай гості беруть ці сосиски – франконські, їх треба смажити. А в якості сувеніра купують копчені ковбаски – вони зберігаються довше, ніж свіжі", – розповідає власниця м'ясної лавки Моніка Бобель.

Ще один сувенір, м'ясні консерви, господарі готелю дарують в обмін на обіцянку гостей сфотографуватися з банкою на батьківщині.

Знімки прикрашають стіни одного з номерів: є тут фотографії та з Ірану, і з Ірландії. А тепер буде і з Києва.

Облаштування "м'ясного" готель господареві обійшлося в 700 тис. євро. Недешево, але він каже, що це того варте: туристи, ласі до баварських сосисок, вже бронюють кімнати на літо.

Нагадаємо, раніше ми аналізували, з чого робиться варена ковбаса в Україні, і визначили, скільки повинні коштувати хороші м'ясні продукти.

Крім того, нібито через шкідливість в Росії навіть вирішили ввести додатковий податок на ковбасу, сосиски і бекон.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...