В Італії підведені підсумки конкурсу виробників морозива Gelato World Tour. Результати змагання в понеділок, 11 вересня, опубліковані в Twitter міськкомітету, розповіді учасників – на сайті конкурсу.
Перше місце зайняв італієць Алессандро Кріспін (Alessandro Crispini), який виготовив фісташкове морозиво. За його словами, для десерту використовувалися три сорти сицилійських фісташок.
Друге місце було присуджено Гідо і Лука де Рокко (Guido&Luca De Rocco), які проживають в Німеччині. Вони представили на суд журі виноградний сорбет з карамелізованими горіхами.
Всього в конкурсі взяли участь 36 виробників морозива з 19 країн, переможці відбіркових турів. Фінал змагання відбувся в Ріміні з 8 по 10 вересня.
Тим часом, швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду.