Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти

У Грузії створили алкогольне морозиво

25 липня 2017, 04:57

У продаж надійшло морозиво зі смаком "Хванчкари" і чурчхели, а також лікеру "Бейліс" і "Мохіто"

У Грузії надійшло в продаж морозиво зі смаками вина, "Бейліс" і "Мохіто". Фото: blogger

У Грузії надійшло в продаж морозиво зі смаками вина, "Бейліс" і "Мохіто". Фото: blogger

У Тбілісі з'явилося морозиво зі смаком напівсолодкого червоного вина "Хванчкара" з додаванням десерту з виноградного соку і горіхів (чурчхели), виготовлене за таїландською технологією, повідомляє видання "Грузія online".

Інгредієнти морозива подрібнюються на спеціальній установці і охолоджуються до мінус 30 градусів. До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується в спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою.

Реклама

Крім того, компанія виробляє морозиво з лікеру "Бейліс", зі смаком "Мохіто" та інших популярних коктейлів.

В тренді
Через що протести в Барселоні і чому падає зростання економіки: головні новини світу

Нагадаємо, вчені відповіли, чому небезпечно їсти морозиво в спеку.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Реклама

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Loading...
загрузка...