Зробити стартовою
26,3
29,38
РУС

У Швейцарії помер найтитулованіший шеф-кухар XX століття: фото страв

Незадовго до своєї смерті Жоель Робюшон продав свої заклади

У столиці Швейцарії Женеві на 74-му році життя помер французький шеф-кухар Жоель Робюшон. Він володів ресторанами на трьох континентах. Заклади, що він очолював, отримали загалом 32 мішленівські зірки (престижні кулінарні нагороди). Тому в нього цих зірок набралося більше ніжу у інших кухарів світу. У 1989 році ресторанний гід Gault et Millau назвав його "шеф-кухарем століття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як пише Le Figaro, причиною смерті Жоеля Робюшона стало онкологічне захворювання. Кухар був хворий на рак підшлункової залози.

Незадовго до своєї смерті Робюшона продав свої заклади. За своє життя він написав дві кулінарні книги французькою мовою, що були перекладені на англійську мову, а також був ведучим кулінарних шоу на телебаченні.

Як повідомлялося, помер винахідник Гавайської піци з ананасами. Сем Панопулос любив експериментувати з інгредієнтами, і одним з результатів стала саме Гавайська піца з ананасами.

Раніше були названі найкращі кухарі світу.

Окрім того, дивіться відео, як краб вчепився в губу китаянці, що його подавала.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новину " У Швейцарії помер найтитулованіший шеф-кухар XX століття: фото страв". Інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Джерело:

Lenta.ru

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Орфографічна помилка в тексті:
Послати повідомлення про помилку автору?
Повідомлення повинно містити не більше 250 символів
Виділіть некоректний текст мишкою
Дякуємо! Повідомлення відправлено.
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь